ClipMachine

Clipmachine vertegenwoordigt in België ondermeer de CREMERY wielladerbakken, BEMA veegmachines, HEKAMP landbouw- en tuinbouwmachines en DIVERSE andere machines, werktuigen en materialen voor landbouw, tuinbouw en industrie.

Wielladerbakken

Een compleet programma wielladerbakken voor compactladers, schrankladers, knikladers en telescoopladers..
Voederbakken voor aanbouw aan wielladers én tractoren worden gemaakt in bakbreedtes en uitrusting naar keuze.

Veegmachines voor tractoren, wielladers en heftrucks

Een volledig programma aan veegmachines, voor aanbouw aan tractoren (landbouw en tuinbouw), wielladers, heftrucks, compact voertuigen en Unimog/vrachtwagen systemen.
Aandrijving met hydromotor, aftakas of diesel (benzine) motor. Zowel voor eigen (bedrijfs) gebruik als voor aannemers kunnen wij de meest geschikte veegmachine aanbieden.

Landbouwmachines – Machines voor tuinbouwtrekkers

Cultivatoren, diepwoelers, grondschaven, palletdragers, landrollen, enz.
Zeer uitgebreid gamma aan 3-punts bakken !

Heftruckbakken en veegmachines

Kantelcontainers, en schepbakken, zowel mechanisch als hydraulisch bediend. Alle types van veegmachines kunnen ook geleverd worden voor aanbouw aan heftrucks.

U kunt bij ons terecht voor alle verdere informatie, of contacteer uw vertrouwde machine-, wiellader-, of tractorverdeler voor prijzen en voorwaarden van het B&V leveringsprogramma.

IBIX Straalapparatuur / luchtgommen

Een IBIX luchtgomtoestel is een lichtgewicht, vervaardigd uit aluminium en zeer geschikt voor zowel klein als intensief zwaar straalwerk. Er zijn ongeveer 40 soorten straalmiddelen waarbij ieder straalmiddel meerdere toepassingen heeft. Ieder jaar worden weer meer toepassingen met het IBIX® systeem ontdekt. Wanneer u vragen heeft of het IBIX® systeem ook voor uw toepassing geschikt is, adviseren wij u graag. Hieronder een lijst met de meest voorkomende toepassingen in de verschillende ondergronden.