ClipMachine

Kenmerken van een excentrische schuurmachine Ergens tussen een bandschuurmachine en vlakschuurmachine valt de excentrische schuurmachine. Het is gemakkelijk om een excentrische schuurmachine te verwarren met een vlakschuurmachine: De twee namen klinken gelijk, en deze machines delen een gemeenschappelijk ontwerp, compacte behuizing met afgeronde handgreep. Echter, er is een klein, maar zeer belangrijk onderscheid tussen de twee instrumenten.

De Powerplus POWX0478 excentrische schuurmachine is een favoriet onder consumenten verspreid over het internet. Het lijkt wel of iedereen ermee aan het werk kan. Wanneer wij hem testten in onze atelier, heeft deze excentrische schuurmachine onze verwachtingen meer dan overtroffen. Laat ons een kijkje nemen naar de schuurmachine die door velen een uitstekende all-rounder genoemd

Hoe Gebruik Ik Een Bandschuurmachine

ndien u op zoek bent naar een krachtige, duurzame, betaalbare en lichtgewicht bandschuurmachine, die zeer efficiënt is in schuren van houten en metalen oppervlakken. Misschien wel verf weg schuren? Dan zou u de Hitachi SB8V2 bandschuurmachine zeker kunnen overwegen. Deze bandschuurmachine heeft verscheidene nuttige onderdelen en functies waaronder een robuuste en krachtige 9Amp motor. Kenmerken van een bandschuurmachine De Bandschuurmachine is een tamelijk groot en zwaar toestel dat vaak voor veel lawaai zorgt. Het toestel heeft een krachtige motor en wordt voornamelijk gebruikt om grote stukken oppervlak af te werken, hierdoor is een fijne afwerking niet echt van toepassing met deze schuurmachine.

Vlakschuurmachine

De donkergroene Metabo SRE 4350 Turbo Tec vlakschuurmachine is bij ons in het atelier aangekomen om aan onze grondige testen onderlegd te worden. Wij zijn heel erg onder de indruk van deze machine en stellen u graag onze accurate review voor. Een vlakschuurmachine om U tegen te zeggen.

De Bosch PSM 200 AES is een compacte, heel krachtige en extreem veelzijdige schuurmachine. U kunt u de schuurzool vervangen onderaan de machine, zodat deze machine zowel als een deltaschuurmachine of een vlakschuurmachine aan de bak kan. Met veelzijdig bedoelen wij dat deze flinke jongen werkelijk alle ondergronden aankan.

IBIX

Fimatec, erkend dealer van IBIX luchtgomtoestellen en Fimatec straalapparatuur, biedt u een totaaloplossing waarbij luchtgommen of zandstralen voortaan heel eenvoudig is.

Een IBIX luchtgomtoestel is een lichtgewicht, vervaardigd uit aluminium en zeer geschikt voor zowel klein als intensief zwaar straalwerk.

Fimatec biedt oplossingen voor alle toepassingen:

  • gevelreiniging
  • graffiti verwijderen
  • onderhoud van jachten
  • verwijderen van roest en verf op diverse ondergronden
  • stralen van stalen constructiewerken